Priser inkl. moms

Hyra truck, truckuthyrning. Bra pris, smidigt och enkelt!

Varför skall man egentligen äga en egen truck? Ja, det kan man verkligen fråga sig!

När det gäller tjänstebilar leasar nästan alla företag detta idag och har därmed full koll på alla kostnader för sina bilar, men när det gäller truckar är det annorlunda. Där är fortfarande mycket vanligare att företagen äger truckarna och därmed själva ansvarar för t. ex. service, reparationer och löpande underhåll.

Truckuthyrning ledstaplare

Är det inte bättre att bara använda trucken fritt och veta att allt hela tiden fungerar och dessutom till en kostnad man vet i förväg? Du får en fast månadskostnad och i stället pengar över för att kunna använda i din verksamhet där det säkert gör mycket mer nytta.

Fördelar:

• du slipper köpa en egen truck och låsa fast pengar i verksamheten.
• dina anställda kör alltid bra och säkra truckar.
• tekniken går snabbt framåt och du hänger automatiskt med i utvecklingen både när det gäller miljö och säkerhet.
• du kan enkelt skifta truckar om ditt företags behov ändras.
• tiden för stillestånd och för akuta reparationer minskar.
• du vet vad det kostar och din budget blir mer exakt.
• hyrkostnaden är 100 % avdragsgill.
• reparationer och service ingår alltid förutsatt att truckarna används med sunt förnuft.

Allt du behöver göra är att tillsätta förare, bränsle/el och en ansvarsförsäkring så är du och ditt företag igång. Vi köper gärna din gamla truck till ett schysst marknadspris när du vill börja hyra av oss.

Truckuthyrning motviktstruck

Hur kommer man igång? 
Bara maila och berätta vilken typ av truck ditt företag behöver och ungefär hur länge så kommer en enkel prisuppskattning omgående, vill du sedan veta mera tar vi tillsammans fram en mer exakt offert, baserad på just ditt företags behov.

Har du en truck idag som du ev. vill sälja så bara berätta lite vad det är för slags truck, skick och ålder så kan du få en uppskattning av dess värde. Maila informationen eller truck@svenskmaskinutbildning.se så kommer en enkel prisuppskattning inom kort. Vi tror att du kommer att bli positivt överraskad av priset att hyra/leasa, speciellt med tanke på att reparationer och service ingår förutsatt normal aktsamhet.

Vem hyr du av?
WTS Västerås Truckservice AB
har hyrt ut truckar i många år till nöjda kunder över hela Sverige. Företaget har erbjudit trucktjänster sedan 1987 och är en totalleverantör för allt som rör materialhanteringen i din verksamhet. WTS Västerås Truckservice AB är certifierade enligt FR2000 ledningssystem inom kvalitet, miljö, arbetsmiljö och brandskydd. 

Mer om företaget hittar du genom att klicka här (www.allabolag.se).  

WTS Västerås Truckservice AB kan i dagsläget erbjuda följande:

• truck nytt och begagnat.
• reparationer och service av befintliga truckar.
• kort- och långtidshyra av truck.
• finansiering vid truckköp.
• truck- och traversförarutbildning.
• försäljning av reservdelar och tillbehör till truck.

Kontakt.  Skicka ett mail till truck@svenskmaskinutbildning.se om du vill veta mer eller ring Micke på 070-660 05 76 om det passar dig bättre.

Vill du tipsa en vän om långtidshyra, leasing eller rental av truck så bara klicka på kuvertet nedanför, längst till höger.

Nyckelord: hyra truck leasa leasing långtidshyra truck rental pris truckuthyrning

Nyheter

2016-08-15

Regler för hjullastare och grävmaskin för t.ex. kyrkan?

Vad gäller för anställda som arbetar inom exempelvis kyrkan när man använder maskiner som t.ex. mindre hjullastare och minigrävare / minigrävmaskiner?
2016-07-14

Maskinförare för jordbruk / lantbruk.

Om man vuxit upp på jordbruk, kan man då göra s.k. kompetensprov för hjullastare, teleskoplastare och grävmaskin och få Yrkesbevis? Svar ja!
2016-04-09

Kompetensprov grävmaskin, yrkesbevis.

Kompetensprov för grävmaskin, yrkesbevis. Vi kommer till ditt företag och utför kompetensprov för grävmaskin, vilket ger yrkesbevis.

..........................................................................................................................................................................................................................................................................

> Kontakta Micke på mobil 070-660 05 76 eller mail micke@svenskmaskinutbildning.se. 
Vad skiljer i behörighet mellan hjullastare C2 Industriell hantering och hjullastare godshantering? 

Maskinutbildningar utförs av instruktörer från främst TrioSafe AB eller i mindre omfattning från Entab Entreprenad AB.

GDPR